Ziejij

Ziejij ontwerp & vormgeving is in 2010 opgericht door Janneke Senden, en werkt vanuit Arnhem voor opdrachtgevers uit diverse branches.

Als zelfstandig ontwerper ga ik graag de uitdaging aan om met mijn creatieve talenten en vakmanschap voor u van toegevoegde waarde te zijn. Door het volgen van de opleiding Grafisch ontwerp aan de hoge school voor de kunsten in Arnhem, heb ik mijn creatieve talenten verder kunnen ontwikkelen. Mijn kracht zit in het vermogen de wensen van de opdrachtgever te begrijpen en om te zetten in aansprekende visuele communicatie.

Ik orienteer mij hiervoor zo breed mogelijk, zowel bij de opdrachtgever als op de digitale en analoge manier, om een zo duidelijk mogelijk en compleet beeld van uw wensen te krijgen. Vervolgens ga ik met deze informatie aan de slag. De contactmomenten met de opdrachtgever gedurende het hele ontwerpproces zijn hierbij erg belangrijk. Door vakkundig, doelgericht, flexibel, kostenbewust en enthousiast te werk te gaan hoop ik bij u als opdrachtgever een positieve indruk en een goed ontwerp achter te laten.

Duurzaam ondernemen
Ziejij ontwerp & vormgeving houdt zich vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie bezig met duurzaam ondernemen. Ziejij werkt vanuit kennis over duurzaamheid binnen het vakgebied, geeft advies hierover aan de opdrachtgever en is zich bewust van alle keuzes die gemaakt worden tijdens het ontwerpproces. Dit houdt o.a. in dat er rekening wordt gehouden met het volgende:

- apparaten met laag energie-verbruik

- online communicatie

- afvalscheiding

- papier FSC gekeurd, ongebleekt, gerecycled

- inkt gebruik (bio-inkt)

- font gebruik (eco-font)

- afval beperking (bijvoorbeeld bij formaat keuze papier)

- functie en levensduur van een ontwerp