Urban App

Nee, geen whats’s App => Urban App!

“Hoe kun je jezelf,  jouw omgeving; de straat, je slaapkamer of  misschien wel het bos, en spullen die je dagelijks gebruikt, inzetten om op een originele en opvallende manier iets belangrijks te vertellen aan de rest van de wereld.”

Urban App is een project ontwikkeld door ziejij voor kinderen van 10 – 15 jaar. Welke boodschap wil jij overbrengen aan de rest van de wereld? En hoe kun je dat het beste doen? Je werkt samen in groepen en wordt uitgedaagd om op een originele en doeltreffende manier jouw boodschap over te brengen in deze tijd van vluchtige en digitale communicatie.

Welke middelen kun je inzetten, wat zie je om je heen? Bijvoorbeeld muziek, de natuur of juist de sociale media. Welke materialen zijn bruikbaar? En maak je een filmpje, foto’s of misschien wel een muziekstuk?  Je werkt aan dit project met als doel dat de boodschap van jouw groep op een heldere, opvallende en originele manier naar buiten wordt gebracht. Je bedenkt met jouw groep een plan en werkt het samen uit. 

Doelgroep => kids van 10-15 jaar

Doel => Belangrijke boodschap overbengen op een originele en opvallende manier als tegenhanger van vluchtige communicatie zoals what’s app en sms e.d.

Locatie => scholen, evenementen enz.

Data => Meer info volgt binnenkortReacties zijn gesloten.