Identiteit – Logo

Wat wilt u uitstralen?

Een logo is niet zomaar een leuk plaatje. Het is onderdeel van de identiteit van uw bedrijf. En dan bedoel ik niet alleen de visuele identiteit. De cultuur van een bedrijf is minstens zo belangrijk of eigenlijk nog veel belangrijker. Als zowel de culturele als de visuele uitstraling op 1 lijn zitten, klopt het totaal-plaatje en kun je spreken van een geslaagde identiteit! 

Een origineel, creatief en onderscheidende identiteit, door toepassing van herkenbare elementen, typografie en kleuren. Dat is een uitdaging die ziejij graag aangaat! Ziejij zorgt voor een uitstraling die consequent kan worden doorgevoerd in uw communicatie-uitingen. Op visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, website enz.

Elke organisatie heeft een visie, een verhaal of anders gezegd: een reden van bestaan. Wat doet u anders? Waarom is uw product beter? Waarom kiezen klanten voor u? Ziejij verdiept zich graag in uw onderneming, dat geeft inzicht en bevordert een heldere communicatie. Een mooie, heldere en onderscheidende identiteit, daar gaan we voor!Reacties zijn gesloten.