Gemeente Amsterdam

“Aan het werk voor Amsterdam”

In samenwerking met Ellen Communiceert heeft ziejij diverse opdrachten uitgevoerd voor de gemeente Amsterdam.

Voor Stadsdeel Zuid en Stadsdeel Centrum hebben wij een nieuwe, beknopte en heldere afvalkalender ontwikkeld t.b.v. de afdeling bedrijfsafval. Deze werd in combinatie met een folder verspreid in beide stadsdelen. We hebben ook gewerkt aan een aantal communicatiemiddelen m.b.t. het verstrekken van subsidie’s.

Daarnaast gingen we aan de slag met een tweetal magazine’s. Beide een eigenĀ insteek, maar qua concept een aantal overeenkomsten. Voor het magazine waarin de huizen van de wijk werden uitgelicht, zijn we gaan interviewen en fotograferen bij de mensen thuis en in de huizen van de wijk. Dit leverde leuke en motiverende verhalen op die samen met het beeldmateriaal de bewoners van Stadsdeel Zuid een duwtje in de rug moesten geven om ook eens een kijkje te gaan nemen in de huizen van de wijk.

Het andere magazine staat vol met informatie over wonen en blijven wonen, ook als je ouder wordt. Welke maatregelen kun je nemen om in je eigen woning te blijven? Ook hier zijn verhalen, tips en foto’s te vinden van ervaringsdeskundigen. Al met al een informatief magazine met als doel ouderen langer zelfstandig te laten wonen.Reacties zijn gesloten.