De wereld op Stelten

“Ik vond het leuk dat ik het helemaal zelf mocht bedenken”

“Sinds psycholoog Cindy Nijenhuis en grafisch ontwerper Janneke Senden hun creatieve krachten hebben gebundeld, ontstaan de leukste en meest uiteenlopende ideeën voor de workshops van de Wereld Op Stelten. Ook hun beide achtergronden, psychologie en grafimedia, zijn een interessante en uitdagende combinatie die zorgen voor een stukje verdieping van de workshops.”

Deze workshops worden regelmatig aangeboden als naschoolse activiteit. Met steeds een ander thema als basis gaan we samen met een groep kids de wereld op stelten zetten door uitdagend, creatief en grensverleggend te werk te gaan. We werken het liefst met verschillende recyclebare en milieubewuste materialen. Zowel het thema als de doelgroep (leeftijdsgroep v.d. kinderen) zullen per workshop-reeks variëren.

Aan het einde van een serie workshops gaan de kinderen een expositie ontwerpen zodat ze hun eigen kunstwerken kunnen tentoonstellen. De laatste les van de workshop-reeks staat in het teken van de expositie. Als de expositie klaar is mag iedereen de kunstwerken, waar met veel plezier en vol enthousiasme aan gewerkt is, komen bewonderen.

De meest actuele informatie over de workshops is te vinden op onze facebookpagina.

 

 

 

 

 

 

 Reacties zijn gesloten.